Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری میزان- صادق گودرزی گفت: برای داشتن یک تیم قوی باید زنجیره صعود کشتی گیران از رده‌های پایه به رده‌ی بزرگسالان را کامل کنیم. تاریخ انتشار: 00:14 - 10 فروردين 1399 - کد خبر: ۶۰۸۷۳۴

به گزارش گروه ورزشی خبرگزاری میزان؛ صادق گودرزی دارنده مدال‌های نقره جهان و المپیک، ضمن تبریک سال نو به مردم ایران، در گفتگو با روابط عمومی فدراسیون کشتی در مورد تعویق بازی‌های المپیک اظهار داشت: این اتفاق برای ما خوب است چراکه ما یکسری جوان داشتیم که نیاز بود حداقل به آن‌ها یک سال تا یک سال و نیم فرصت بدهیم که خود را بسازند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

از سوی دیگر دست کادر فنی در انتخاب نفرات و برنامه ریزی‌های فنی بازتر می‌شود و همچنین فرصت بیشتری در اختیار حسن یزدانی و علیرضا کریمی قرار می‌گیرد تا پس از آسیب دیدگی به مرز آمادگی کامل برسند.

وی افزود: در کشتی فرنگی هم دست محمد بنا بازتر می‌شود و این زمان به آن‌ها فرصت می‌دهد تا بهتر کار کنند. در کل نفرات ما شایستگی کسب مدال طلای المپیک را دارند، اما این مهم نیازمند یک فرصت کافی بود که تعویق یکساله المپیک فرصت خوبی را برای کسب افتخارات بیشتر به آن‌ها می‌دهد.

دارنده مدال نقره المپیک در مورد تفاوت بازی‌های المپیک با سایر رقابت‌ها گفت: تا قبل از کسب مدال در المپیک، سه سال پشت سر هم مدال جهانی گرفته بودم، اما فضای المپیک واقعا با مسابقات جهانی متفاوت است. کسی در این بازی‌ها موفق‌تر است که بتواند خود را از لحاظ روانی به آن سطحی برساند که فضا و جو المپیک آن را نگیرد و بتواند مسیر خود را راحت طی کند و به مدال برسد.

گودرزی ادامه داد: المپیک جایی است که کشتی گیرانی که بحث آمادگی جسمانی و فنی را به بهترین نحو، به صورت اصولی و با علمی‌ترین مراحل را طی کنند موفق‌تر هستند و شاهد این مورد در المپیک‌ها هستیم و همه ورزشکاران دنیا با آمادگی بالا در این بازی‌ها حضور پیدا می‌کنند. اما همانطور که گفتم موضوع اصلی بحث روانی است که ورزشکار بتواند با خودش حل کند و واقعا فضای المپیک فضای متفاوتی است.

وی در مورد وضعیت حال حاضر تیم ملی کشتی آزاد اظهار داشت: در حال حاضر و پس از چند سال، وضعیت خوب شده است و یکسری جوان آمده اند و به تیم ملی اضافه شدند. به نظر من برای برای داشتن یک تیم قوی باید زنجیره صعود کشتی گیران از رده‌های پایه به رده‌ی بزرگسالان را کامل کنیم و خدا را شکر در حال حاضر تا حدودی این زنجیره وصل شده و روند کار به شکل خوبی پیش می‌رود و قطعا جوانانی امثال امیرحسین زارع، محمد نخودی و ... آینده خوبی دارند و می‌توانند به کشتی کمک کنند و بدنه کشتی ما بعد از المپیک مطمئنا با حضور این جوانان تقویت می‌شود.

گودرزی در مورد نتیجه گرفتن کشتی ما در برخی موارد تصریح کرد: همیشه کشتی ما همینطور بوده که سه چهار سال خوب بودیم و چند سال افت می‌کردیم. به نظرم کار ما دیمی و محصولمان هم دیمی است و همه این‌ها بر می‌گردد به باشگاه‌ها و کاری که مربیان سازنده انجام می‌دهند که در بعضی از سال‌ها شاهد کشتی گیران خوبی هستیم. بطور مثال در یک دوره امثال اکبر فلاح، علیرضا حیدری و علی دبیر بوده اند که افتخارآفرینی کرده اند و چند سال کشتی افت کرده و چند سال بعد حسن یزدانی، مهدی تقوی رضا یزدانی خوش درخشیدند و چند سال دوباره افت کردیم.

وی ادامه داد: این موضوع باید از نظر علمی و از نظر پژوهشی پیگیری شود که در آن سال‌هایی که افت می‌کنیم ایراد و مشکل از کجاست. عدم نتیجه گیری کشتی گیران یک بحث بسیار مهم است که حتما به یک تحقیق علمی و مفصل نیاز دارد و در این راه باید قهرمانان، مربیان سازنده و افراد دانشگاهی تحقیق کنند تا پس از حصول نتیجه، این خلاء را پر کنیم.

دارنده ۲ مدال نقره و یک برنز جهان در مورد اینکه چرا در برخی اوزان با خلاء کشتی گیران درجه یک مواجه هستیم، بیان داشت: اگر بخواهیم در وزنی موفق باشیم نیاز به پشتوانه سازی است و باید حداقل در یک وزن ۷ تا ۸ کشتی گیر در اختیار داشته باشیم که در دل هم رقابت کنند و از این رقابت‌ها می‌توانیم نفر مدال دار جهانی را پیدا کنیم. اگر یک نفر بدون هیچ خطری عضو تیم ملی شود و هیچ فشاری به او نیاید نمی‌تواند در مسابقات جهانی هم خوب کشتی بگیرد و یکی از راهکار‌های مهم این است که باید در هر وزن حریف تراشی کنیم. در حال حاضر رقابت در وزن ۸۶ زیاد است و در وزن ۹۷ کیلوگرم نیز رقابت در حال شکل گرفتن است. باید برای سایر اوزان نیز فکر چاره‌ای باشیم، استعدادیابی کنیم و چند نفر از جوانان را هل بدهیم و جلو بیاوریم. بعنوان مثال کادر فنی این کار را در مورد میثم زارع انجام داده و امیدوارم این روند ادامه داشته باشد.

گودرزی در مورد اینکه پس از دوران قهرمانی چه می‌کند گفت: در یک باشگاه در شهر تهران تمرین می‌دادیم و چند کشتی گیر ما نیز در تیم‌های ملی رده‌های سنی پایه حضور داشته اند، اما به دلیل شیوع کرونا فعلا هیچ فعالیت ورزشی برگزار نمی‌شود.

دارنده مدال نقره المپیک در مورد شیوع ویروس کرونا و لزوم رعایت مسائل ایمنی و بهداشتی از سوی مردم خاظرنشان کرد: خود من در حال حاضر در خانه نشسته ام و حتی به پدر خود نیز سر نمی‌زنم چراکه نگران سلامت آن‌ها هستم. بهرحال ما در قبال جامعه خود نیز مسئولیت داریم و نباید با بیرون آمدن از خانه سلامتی دیگران را نیز به خطر بیاندازیم.

بیشتر بخوانید محمدیان: منتظر اعلام برنامه توسط اتحادیه جهانی کشتی هستیم

انتهای پیام/

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: صادق گودرزی المپیک حال حاضر کشتی گیران چند سال بازی ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۴۱۰۲۱۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رشد اقتصادی شهرها در گرو پتانسیل کارآفرینی

ابرشهرها (Mega City) که شهرهای بسیار بزرگ با جمعیت بیش از ۱۰ میلیون نفر هستند، به موتورهای رشد اقتصادی و ایجاد شغل تبدیل شده‌اند و کارآفرینانی را جذب می‌کنند که به دنبال استفاده از فرصت‌های ارائه‌شده توسط این مراکز شهری گسترده و پویا هستند.

به گزارش سرویس ترجمه خبرگزاری ایمنا، ابرشهرها اکوسیستم‌های پیچیده‌ای هستند که توسط جریان ثابتی از مردم، کالاها و خدمات تغذیه می‌شوند و افرادی را که به دنبال فرصت‌های بهتر برای کار، تحصیل یا سبک زندگی هستند، به خود جذب می‌کنند. این شهرها با سطح بالای شهرنشینی، رشد و تنوع جمعیت مشخص می‌شوند و به‌عنوان مرکزی برای خلاقیت و نوآوری شناخته می‌شوند. اجزای کلیدی این اکوسیستم‌ها شامل سیستم‌های حمل‌ونقل، مسکن، مراقبت‌های بهداشتی، آموزش و فرصت‌های شغلی است که به هم پیوسته هستند و تغییرات در یک حوزه می‌تواند بر قسمت‌های دیگر تأثیر بگذارد.

فرصت‌ها و چالش‌های ابرشهرها

ابرشهرها با جمعیت بالای ۱۰ میلیون نفر، مراکز نوآوری و خلاقیت هستند و فرصت‌های زیادی مانند دسترسی به بازارهای بزرگ، نیروی کار مختلف و رویدادهای فرهنگی پر جنب‌وجوش را برای کارآفرینانی فراهم می‌کنند که می‌خواهند کسب‌وکار خود را راه‌اندازی یا توسعه دهند. با این حال، چالش‌هایی از جمله هزینه‌های بالای زندگی، ازدحام، آلودگی و نابرابری اجتماعی سر راه این کارآفرینان قرار دارد و افرادی که می‌خواهند در ابرشهرها موفق شوند باید راه‌هایی برای عبور از این چالش‌ها و غلبه بر آن‌ها بیابند.

کارآفرینان می‌توانند با شناسایی و استفاده از فرصت‌های موجود در بازار، محصولات و خدمات نوآورانه‌ای ایجاد کنند که نیازهای جمعیت شهر را برآورده می‌کند، فناوری‌های جدیدی را توسعه دهند که چالش‌های شهری را برطرف می‌کند و با سازمان‌های محلی برای ایجاد تغییرات اجتماعی و اقتصادی مشارکت کنند و از این راه به ایجاد آینده‌ای عادلانه‌تر و پایدار برای همه مردم کمک کنند.

یکی از کارآفرینانی که از فرصت ابرشهرها برای رشد اقتصادی و ایجاد شغل استفاده کرده است، ایلان ماسک است که از طریق شرکت‌های مختلف خود، از جمله تسلا، اسپیس ایکس و شرکت بورینگ، هزاران شغل ایجاد کرده و صنایعی از جمله حمل‌ونقل و انرژی را متحول کرده است. مثال دیگر، اقتصاد اشتراک‌گذاری است که فرصت‌های جدیدی را برای کارآفرینان ایجاد کرده است تا خدماتی که نیازهای ساکنان شهرها را برآورده می‌کند، مانند وسایل نقلیه اشتراکی و اجاره کوتاه مدت را ارائه دهند.

موتورهای رشد اقتصادی و فرصت‌های کارآفرینی

ابرشهرها با تمرکز بر مردم، منابع و سرمایه‌ها، فرصت‌های زیادی را در اختیار کارآفرینان قرار داده‌اند و می‌توان گفت به موتورهای رشد اقتصادی تبدیل شده‌اند. عملکرد مؤثر در ابرشهرها به عوامل متعددی وابسته است که شامل ترکیبی از فعالیت‌های اقتصادی، زیرساخت‌ها، خدمات اجتماعی، دولت و نیروی کار ماهر است. این شهرهای بزرگ برای رسیدن به موفقیت باید بتوانند به‌طور مؤثر این عوامل را متعادل و هماهنگ کنند و چرخه‌ای از رشد و توسعه اقتصادی ایجاد کنند. این رشد اغلب ناشی از اثر انباشتگی است، به‌طوری‌که مشاغل و افراد از نزدیکی سایر مشاغل و افراد استفاده می‌کنند و در نتیجه بهره‌وری و نوآوری افزایش می‌یابد.

کارآفرینانی که به دنبال استفاده از فرصت‌های ارائه‌شده توسط ابرشهرها هستند، باید بر شناسایی محرک‌های کلیدی رشد در داخل شهر تمرکز کنند. این محرک‌ها شامل صنایع نوظهور، تقاضای روبه‌رشد مصرف‌کننده و شکاف‌های موجود در بازار است که می‌تواند با محصولات یا خدمات نوآورانه پر شود. نکته قابل‌توجه برای کارآفرینان ایجاد شبکه‌ای قوی از ارتباطات و همکاران در داخل شهر است تا بتوانند از دانش، منابع و تخصص سایر مشاغل و افراد استفاده کنند. یکی دیگر از عوامل کلیدی در موفقیت ابرشهرها، توانایی آنها در جذب و حفظ استعدادها است. ابرشهرها طیف گسترده‌ای از فرصت‌های شغلی و همچنین دسترسی به مؤسسات آموزشی و فرهنگی در سطح جهانی را ارائه می‌دهند که نیازمند نیروی کار بسیار ماهر و متنوع است.

موفق‌ترین ابرشهرهای جهان

در حالی که ابرشهرها تقریباً در سراسر جهان وجود دارند، آسیا تعداد زیادی از آنها را به خود اختصاص داده است. این مناطق شهری عظیم با تراکم بالا مشخص می‌شوند که چالش‌ها و استانداردهای زندگی آنها می‌تواند بسیار متفاوت باشد. در ادامه برخی از موفق‌ترین نمونه‌های ابرشهری موفق در جهان معرفی می‌شوند.

سنگاپور

سنگاپور از زمان راه‌اندازی ابتکار هوشمند خود در سال ۲۰۱۴، طیف گسترده‌ای از فناوری‌های هوشمند را در بخش عمومی و خصوصی خود معرفی کرده است. برای مثال فناوری پرداخت بدون تماس به طور گسترده‌ای برای هدایت کارآمد تردد ۷.۵ میلیون مسافر سنگاپور در نظر گرفته شده است که از حمل‌ونقل عمومی استفاده می‌کنند. برای کمک به کاهش فشار جمعیت سالخورده، یک سیستم سلامت دیجیتال با مشاوره‌های ویدئویی و همچنین دستگاه‌های پوشیدنی اینترنت اشیا برای نظارت بر بیماران معرفی شد. علاوه بر این، سنگاپور در سال ۲۰۲۱ برنامه‌های آینده خود را برای شهر جدیدی با محیط زیست هوشمند اعلام کرد که کاملاً بدون وسایل نقلیه باشد. این شهر جنگلی برنامه‌ریزی شده خانه پنج منطقه مسکونی با ۴۲ هزار خانه و همچنین مناطق امن برای عابران پیاده و دوچرخه سواران خواهد بود.

شنژن، چین

ابرشهر شنژن با جمعیت بیش از ۱۵ میلیون نفر، به‌عنوان یکی از مهم‌ترین قطب‌های فناوری جهان شناخته می‌شود و میزبان مراکز بین‌المللی، بخش‌های تحقیق و توسعه و بخش‌های تولید بسیاری از شرکت‌های جهانی پیشرو است. این ابرشهر چینی که در سال ۱۹۸۰ شروع به کار کرد، اکنون به مهم‌ترین شهر هوشمند کشور تبدیل شده است و الگویی برای دیگر شهرهای چین است.

توکیو، ژاپن

پایتخت ژاپن از دهه ۷۰ ابرشهر بوده است، زمانی که پروژه‌های انبوه‌سازی ساختمان‌های بلند و مدرن‌سازی بسیار سریع آن را به شهری برای آینده تبدیل کرد. برنامه‌های توسعه شهری شامل فعالیت‌های مربوط به احیای زمین، با سرعت زیادی ادامه یافت تا اینکه حباب املاک و بدهی در دهه ۹۰ ترکید. امروزه توکیو به سبب بهره‌گیری از حمل‌ونقل عمومی، معماری مقاوم در برابر زلزله و تأثیرات فرهنگی عظیم خود در جهان شهرت دارد.

دهلی، هند

ابرشهر دهلی با بیش از ۳۲ میلیون شهروند دربرگیرنده دهلی نو، پایتخت هند است و مساحت وسیعی بیش از ۱۴۰۰ کیلومتر مربع را اشغال می‌کند. با اینکه این ابرشهر با محله‌های بسیار متراکم و سطوح خطرناک آلودگی هوا و آب شناخته شده است، اما دومین رتبه تولید ناخالص داخلی سرانه در این کشور را دارد و در حال حاضر اقدامات زیادی را برای پیشرفت انجام می‌دهد که بهبود استانداردهای زندگی بخشی از برنامه‌های شهر هوشمند دهلی است.

مترومانیل، فیلیپین

فیلیپین یک کشور مجمع‌الجزایری است و موقعیت جغرافیایی آن منجر به شکل‌گیری پایتخت آن، مانیل، یکی از بزرگترین ابرشهرهای جهان شده است که شامل ۱۶ منطقه شهری با جمعیتی بالغ بر ۲۶ میلیون نفر است که همواره در معرض سیل، طوفان و زلزله قرار دارند. با وجود اینکه بیش از ۳۰ درصد از تولید ناخالص داخلی کشور را تشکیل می‌دهد، سطح بالایی از نابرابری در این ابرشهر وجود دارد. در سال‌های گذشته سرمایه‌گذاری‌های عمده‌ای در حوزه امنیت و حمل‌ونقل در مانیل انجام شده است.

نیویورک، ایالات متحده

یکی از نمونه‌های ابرشهری موفق، شهر نیویورک با بیش از ۸ میلیون نفر جمعیت است که به‌عنوان یکی از بزرگ‌ترین و پویاترین مناطق شهری جهان شناخته می‌شود. موفقیت این شهر تا حد زیادی به دلیل ترکیب متنوع فعالیت‌های اقتصادی آن از جمله فعالیت‌های مالی، فناوری اطلاعات، رسانه و سرگرمی است. ترکیب این بخش‌های اقتصادی، محیطی مناسب برای کارآفرینان ایجاد کرده است و در سال‌های گذشته استارت‌آپ‌های موفق بسیاری در این شهر ظهور و رشد کرده‌اند.

پاریس

پاریس یکی از موفق‌ترین شهرها در زمینه جذب سرمایه‌گذاری در املاک تجاری است و از حیث داشتن نیروی کار ماهر، یکی از با استعدادترین‌ها شناخته می‌شود. همچنین از نظر دانش و نوآوری، یک مکان جذاب برای جوانان یا استارت‌آپ‌ها شناخته می‌شود زیرا در حال توسعه یک استراتژی «هوشمند» است که از پیشرفت‌های فناوری بیشترین بهره را می‌برد.

کد خبر 749934

دیگر خبرها

  • رشد اقتصادی شهرها در گرو پتانسیل کارآفرینی
  • دستگیری ۵۷ سارق حرفه‌ای در تهران توسط پلیس آگاهی
  • خبر پلیس درباره مجهز شدن خودروهای داخلی به یک امکان مهم
  • نام گودرزی‌ در کنار یاسین سلمانی قرار گرفت
  • يزدانى - اسنايدر، كشتى جهان چشم انتظار شماست!
  • با 11 مدال طلای کشتی، توقع یک طلا از تیم ملی، واقعا بی‌انصافی است
  • ورزشکاران معترض دوومیدانی بالغ‌ هستند/المپیک جای نخبگان است
  • خوزستان برای اولین بار به طلای المپیک فکر می‌کند
  • ژاوی: تصمیم‌ به ماندن در بارسلونا ساده بود؛ همه باید در فصل آینده پیشرفت کنیم
  • جام ملت‌های زیر ۲۳ سال آسیا؛ حذف کننده ایران به المپیک رسید