Web Analytics Made Easy - Statcounter

دارنده ۴ مدال نقره و برنز کشتی آزاد جهان و المپیک، با بیان اینکه سال ها در تیم ملی به عنوان مربی شاگردی کرده است، گفت: دیگر وقتش است که به عنوان سرمربی در رده های پایه کار کنم.

صادق گودرزی در گفت‌وگو با ایسنا، درباره کسب عنوان سومی تیم ملی کشتی آزاد در رقابت های جهانی نروژ که با کسب ۳ مدال طلا، ۳ نقره و یک برنز بدست آمد، اظهار کرد: نتایج خوبی بدست آمد و بچه ها مزد زحماتی را که کشیده بودند گرفتند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

آقای درستکار هم در مدت کوتاهی که برای حضور در این رقابت ها فرصت داشت، در بحث روانی خیلی به بچه ها کمک کرد و ارتباط بسیار خوبی که با بچه ها داشت باعث شد کشتی‌گیران با انگیزه و روحیه بسیار خوبی روی تشک بیایند، طوریکه برق پیروزی و میل به برتری در چشمانشان پیدا بود. حضور آقایان دبیر و سوریان در کنار تیم نیز خیلی کمک کرد تیم ملی به نتیجه خوبی برسد.

نایب قهرمان المپیک 2012 لندن، تصریح کرد: البته از سوی دیگر نمی توانیم زحمات کادر فنی گذشته را نادیده بگیریم. نفرات زیادی در گذشته زحمت کشیده اند تا این نفرات از رده های پایه به این نقطه برسند. حتما بسترسازی خوبی در رده نوجوان طی سال های گذشته انجام شده که شاهد این نتایج هستیم. الان هم نباید فقط به این نفرات تکیه کنیم، برای اینکه کشتی ایران به جایگاه شایسته اش برسد و شاهد پشتوانه سازی باشیم چاره ای جز توجه به رده های نونهالان و نوجوانان و مربیان سازنده نداریم.

وی با اشاره به نمایش خوب حسن یزدانی، کامران قاسمپور و امیرحسین زارع و کسب مدال های طلای جهان، گفت: برد حسن یزدانی مقابل تیلور و کامران قاسمپو مقابل کاکس واقعا باعث شادی مردم شد و مردم در این شرایط سخت اقتصادی و مشکلات کرونا با این پیروزی ها واقعا شاد شدند و برای لحظاتی غم هایشان را فراموش کردند. وقتی مردم در این روزها ما گوش شکسته ها را می بینند و تبریک می گویند، واقعا ما نیز از این افتخارآفرینی ها خوشحال می شویم.

گودرزی با تاکید بر اینکه موفقیت جوانانی مثل زارع باعث افزایش انگیزه دیگر جوانان ملی پوش مثل امیرمحمد یزدانی، محمد نخودی، سرلک و ... می شود، خاطرنشان کرد: زمان ما هم این اتفاق می افتاد و بین من با مهدی تقوی، رضا یزدانی ، کمیل قاسمی و... نیز این رقابت وجود داشت و باعث کسب نتایج بهتر و رشد کشتی ایران می شد.

دارنده مدال های نقره جهان و المپیک، با تاکید دوباره بر لزوم توجه هر چه بیشتر به رده نوجوانان و شناسایی و حمایت چهره های با استعداد کشتی ایران تا رده بزرگسالان، گفت: ما واقعا در رده نوجوانان نتوانستیم نتیجه خوبی در رقابت های جهانی بگیریم. باید این را بدانیم میراث علیرضا دبیر برای کشتی ایران الان مشخص نمی شود، میراث او زمانی مشخص می شود که بعد از پایان ریاستش ببینیم چه نفراتی جایگزین امثال نخودی، زارع یا دیگر چهره های جوان امروز شده اند. دبیر وقتی کارش به خوبی تمام می شود که ببینیم دیگر کشتی ایران متکی به یک یا دو مهره نیست و در هر وزن چند چهره آماده و مدعی داشته باشیم.

وی درباره پیروزی حسن یزدانی مقابل دیوید تیلور و بازتاب گسترده این پیروزی در میان مردم و مسئولان ارشد کشور، گفت: حسن خیلی خوب کشتی گرفت و باتجربه کار کرد. او در المپیک هم در ثانیه های پایانی با بدشانسی شکست خورد اما اینبار هم خودش برنامه ریزی بسیار خوبی در ۶ دقیقه مبارزه داشت و هم کادر فنی آنالیز خوبی از حریف داشت تا این طلسم شکسته شود. مطمئن باشید یزدانی از این به بعد دیگر به تیلور نمی بازد. به هر حال مردم منتظر این پیروزی بودند و خوشبختانه اینبار بدست آمد و همه خوشحال شدند.

گودرزی که در فینال المپیک لندن مغلوب جردن باروز شد در ادامه گفتگو با ایسنا، با اشاره به شکست محمد نخودی مقابل جردن باروز، خاطرنشان کرد: نخودی هنوز خیلی جا برای کسب تجربه دارد. الان وقت بردن جردن باروز ۳۴ ساله با ۴ فرزند بود. او دیگر جردن باروز سال ۲۰۱۲ نبود. وقت آن بود نخودی به آب و آتش بزند و حداقل با فاصله کم به او ببازد تا در مسابقات بعدی امید به شکست او داشته باشد. نخودی باید خیلی بهتر و جنگنده تر مبارزه می کرد. او به عنوان یک کشتی گیر جوان ۲۰ ساله باید خیلی بهتر با یک کشتی گیر ۳۴ ساله مبارزه می‌کرد، نه اینکه تسلیم مطلق او باشد.

دارنده مدال های نقره جهان و المپیک، درباره میزان نقش پژمان درستکار در کسب این موفقیت، گفت: او در این فاصله کم از نظر روانی و تاکتیکی می توانست تاثیر خوبی بر کشتی گیران بگذارد که این کار را انجام داد، اما بالطبع در این فرصت کم از نظر تکنیکی و آمادگی جسمانی خیلی نمی توانست تاثیر زیادی بر تیم بگذارد. ما واقعا نباید از نقش مربیان سازنده که در این ۲ سال شیوع کرونا و خطراتی که وجود داشت جهاد کردند و با وجود کرونا درهای باشگاه ها را باز کردند و با ایثار و از خودگذشتگی از جانشان گذشتند تا کشتی به راه خود ادامه بدهد، براحتی بگذریم. فدراسیون کشتی باید از این ها و خانواده هایشان به صورت ویژه تشکر کند چرا که اگر این مربیان زحمتکش و بی ادعا نباشند کار کشتی ایران تمام می شود.

مربی سازنده فعال در کشتی استان تهران، افزود: پژمان درستکار واقعا به لحاظ انگیزشی روی بچه ها خیلی خوب کار کرد و میل به بردن و پیروزی را در آن ها احیا کرد اما این را باید بدانیم این ستاره ها یکی دو سال اخیر پیدایشان نشده و چندین سال است که از اردوهای بسترسازی در کشتی زیر نظر امثال مجید ترکان، غلامرضا محمدی و دیگران کار کرده اند تا به اینجا رسیده اند. ما در سال ۲۰۱۷ با همین بچه ها به مسابقات جهانی نوجوانان رفتیم و الان ثمره این ها را می بینیم. الان هم می گویم نباید به این ها قانع شویم و قطار پشتوانه سازی از رده نونهالان و نوجوانان را متوقف کنیم.

گودرزی با تاکید بر اینکه از پژمان درستکار شناخت زیادی دارد، گفت: صد درصد پژمان درستکار برای من هم زحمت کشیده و شناخت زیادی از او در بحث مربیگری دارم. هیچ کس به اندازه من از او شناخت ندارد. او خیلی به من کمک کرد و من اولین شاگرد پژمان درستکار بودم که به غیر از پدرم نقش زیادی در موفقیت های دوران قهرمانی‌ام داشت. اینکه او مدال جهانی ندارد دلیل نمی شود که مربی خوبی نباشد. باید ۲ یا ۳ سال به او فرصت بدهیم تا کار کند و برنامه هایی که دارد را اجرایی کند.

ملی پوش اسبق کشتی ایران درباره پیشنهاد حضور در کادر فنی تیم بزرگسالان از سوی درستکار، خاطرنشان کرد: ما باید از قهرمانانمان به درستی و در جای خود استفاده کنیم. ما باید قهرمانانمان را حفظ کنیم و ارزش جایگاه آن ها را بدانیم، نه اینکه مثل ابزار به آن ها نگاه کنیم و مثل من که فقط اسمم برای حضور در کادر فنی تیم ملی مطرح شد، با اسم آدم ها بازی کنیم. من ۵ یا ۶ سال است در رده های مختلف مربیگری کردم و نزد غلامرضا محمدی، رسول خادم، تقی اکبرنژاد شاگردی کردم، الان دیگر وقتش است به عنوان سرمربی کار کنم. من برنامه و طرح دارم و اگر بخواهم باز هم مربی باشم دیگر برایم قشنگ نیست، اگر قرار باشد باز هم مربی باشم، ترجیح می دهم در همان باشگاه خودم مربیگری کنم.

وی در پاسخ به این سوال که با توجه به قصد فدراسیون کشتی برای تغییر و تحول در کادر فنی رده های پایه، آیا از سرمربیگری در رده های پایه تیم های ملی استقبال می کند یا خیر، گفت: بله قطعا آماده این کار هستم و پس از سال ها کار کردن برنامه و طرح نیز برای موفقیت کشتی دارم. معتقدم هر ورزشکاری باید سلسله مراتب را بگذراند و به مرور پیشرفت کند. من اگر سال ها در تیم های ملی مربیگری و شاگردی کردم، اگر تحصیلات عالی را گذراندم و دکترای مدیریت ورزشی گرفتم، اگر در محله یافت آباد در باشگاه مربیگری می کنم، برای این است که بر اساس شایستگی و لیاقت به هدفی که دارم برسم اما در همین فدراسیون کشتی خیلی ها نمی خواهند این ها را ببینند. من برای سرمربیگری رده های پایه طرح، برنامه و تجربه دارم و فقط از رییس فدراسیون کشتی اعتماد می خواهم تا توانایی هایم را ثابت کنم.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: صادق گودرزی علیرضا دبیر پژمان درستکار حسن یزدانی جردن باروز فدراسیون کشتی پژمان درستکار رده های پایه کشتی ایران جردن باروز کادر فنی تیم ملی بچه ها سال ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۳۲۰۲۰۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خبر پلیس درباره مجهز شدن خودروهای داخلی به یک امکان مهم

به گزارش خبرآنلاین، رییس پلیس آگاهی پایتخت گفت: جلسات مستمری در خصوص ایمنی و امنیت خودروها با خودروسازان داخلی داریم و در این جلسات از آنها خواسته‌ایم که خودروها به ردیاب مجهز شوند.

سردار علی ولی‌پور گودرزی روز چهارشنبه در حاشیه نمایشگاه طرح دستگیری سارقان و مالخران وسایل نقلیه در گفت وگو با خبرنگاران با موضوع ارتقای ایمنی خودروها افزود: در جلسات مستمر خود با شرکت‌های خودروساز داخلی که شخص استاندار تهران هم حضور دارند، نظرات و دیدگاه‌های خود را مطرح می‌کنیم تا معایب خودروها را برطرف کنند البته در این راستا تولید برخی خودروها که امنیت و ایمنی لازم را نداشتند، متوقف شده است.

رییس پلیس آگاهی فرماندهی انتظامی پایتخت افزود: استفاده از وسایل و تجهیزات الکترونیکی درخودروها راهکار خوبی برای ممانعت از سرقت خودروها بوده و می‌تواند سرنخ خوبی برای پیدا شدن وسیله نقلیه بعد از سرقت باشد.

سردار ولی‌پور گودرزی این را هم گفت که همکارانم طی چند روز گذشته در تلاش شبانه روزی و با هماهنگی مرجع قضایی افرادی که در سرقت خودروها و محتویات آن نقش داشتند، شناسایی و ۵۷ متهم دستگیر شده‌اند.

وی ادامه داد: از این سارقان و مالخران تعداد ۲۰ دستگاه خودروی مسروقه، ۱۵ دستگاه موتورسیکلت و ۲ هزار قطعه لوازم خودرو دزدی، کشف و ضبط شد.

سردار ولی‌پور گودرزی یادآور شد: این طرح‌های پلیس به صورت مستمر و هفتگی با موضوعات مختلف در حال انجام است.

۴۷۲۳۶

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1901689

دیگر خبرها

  • جنگ کامران برای رویای بزرگ‌ با یک نمای ویژه(عکس)
  • مورایس: استقلال از این تساوی سود برد/ ترجیح می دهم ستاره نداشته باشم اما قهرمان شوم
  • دستگیری ۵۷ سارق حرفه‌ای در تهران توسط پلیس آگاهی
  • هدف فدراسیون کشتی از اعزام یزدانی/ نگرانی برای تکرار اتفاق تلخ
  • خبر پلیس درباره مجهز شدن خودروهای داخلی به یک امکان مهم
  • دست دادن بروکس با دیوید تیلور پس از برتری مقابل او در انتخابی کشتی المپیک 2024 / فیلم
  • نحوه اعزام حسن یزدانی به المپیک؛ بحران بزرگ یا یک اتفاق عادی؟!
  • ماجرای تمدید قرارداد اوسمار ویرا با پرسپولیس؛ سه برابر می‌خواهم!
  • حسن یزدانی بحران ملی نیست
  • استارت حسن یزدانی برای ثبت رکورد 2 رقمی در تاریخ ورزش ایران